Ads 468x60px

marți, 3 septembrie 2013

Rolul lui Bandar in atacul chimic asupra Siriei

                                                                                             






ROLUL OBSCUR AL PRINTULUI SAUDIT BANDAR
IN SPATELE ARMELOR CHIMICE SI A FOLOSIRII LOR IN SIRIA

de David Icke, www.davidicke.com, newsletter de pe 1.09.13



Qatarul si Arabia Saudita nu servesc interesele lumii arabe, asa cum cineva ar putea gandi, ci cele ale USA, Angliei si Israelului ( Rothschild), care au finantat si furnizat arme rebelilor „controlati de NATO”  din Libia, facand acelasi lucru in Siria. Unul dintre dirijorii clandestini ale acestor operatiuni pentru invadarea Siriei este seful Securitatii Saudite, printul Bandar, omul cel mai corupt de pe planeta Terra. O entitate de-a dreptul satanica.

Prima oara cand ma intalnii cu printul Bandar Bin Sultan, fu cu ocazia cercetarilor mele din anii 90 cand el era ambasadorul saudit la Washington, intre 1983 si 2005, prieten intim al lui G.Bush senior (de unde i s-a tras si numele de Bandar Bush), numele sau aparand si in cartea lui Cathy O’Brian – victima controlului mental : „Trance- Formation of America”  

„Bandar viola in mod regulat scalvii controlului mental si abuza de ei folosindu-se de proiectul programelor MKUltra/Monarch; totul este amplu documentat in cartile mele”                                                                                           

Cathy descrie cum primea ordin de a-i furniza cocaina lui Bandar.

„Arabia Saudita se infiltra in cea mai mare parte a operatiunilor la care participam, in principal pentru ca aveau ca scop procurarea de arme, droguri si copii programati, blonzi si cu ochi albastri”

Dupa cum afirma si G.Bush senior, Arabia Saudita era in principal un brat financiar al Americii. Regele saudit Fahad si ambasadorul sau in America, printul Bandar, asigurau frontul pentru operatiunile secrete si neconstitutionale ale Americii. Acestea includeau : arme pentru Iraq (Saddam); revoltele din Nicaragua; scandalul de la BCCI (Banca de Credit si Comert International); finantarea Black Budget (Bugetul Negru) pentru achizitia de copii ce erau apoi folositi ca sclavi sexuali.

„De cand USA ”a castigat” controlul industriei drogurilor prin intermediul asa ziselor „Razboaie impotriva drogurilor”, Arabia Saudita primi rolul principal in distributia lor. Din experienta mea, afirmatia lui Bush, care spunea ca regele saudit Fahd fu marioneta lui, era de fapt o realitate”

(....) „Arabia Saudita fu si ea in mod grav implicata impreuna cu Serviciile de spionaj militar ale USA, Marii Britanii si Israelului in atacurile „false flag” de pe 11 Septembrie (n.td : popular vorbind, actiuni care sa arunce „praf in ochi” publicului national si international si care sa serveasca ca „motiv” pentru interventia militara in anumite tari); 15 din cele 19 povesti de pe ”prima pagina ” a ziarelor referitoare la persoanele implicate in deturnarea avioanelor erau despre cetateni sauditi.

Ziaristul de la Watergate, Bob Woodward, declara la CBS, la emisiunea „60 de minute” ca lui Bandar i se adusese la cunostinta despre decizia oficiala de invazie a Iraqului chiar inainte ca aceasta sa fie comunicata Secretarului de Stat, Colin Powell.

Asa cum Bandar era „apropiat” celor mai inalti oficiali ai guvernului American si actualul ambasador saudit la Washington, Adel al-Jubeir, este un protejat al lui Bandar si nimic mai mult decat marioneta sa.
Si iata ca acum Bandar apare in campania de inlaturare a lui Assad in Siria, servind intersele USA si a clanului  Rothschild in general. Cotidianul englez „Independent”, a facut cunoscut in aceasta saptamana cum Bandar a „adunat” sustinerea internationala, inclusiv arme si instruire, pentru fractiunile rebele din Siria in incercarea lor de a produce o eventuala rasturnare a presedintelui Bashar al-Assad” 

Si tocmai agentia de spionaj al printului Bandar fu aceea ce alerta prima aliatii occidentali privind supozitia folosirii gazului sarin de catre regimul sirian, in februarie, afirma cotidianul „Independent” 
Aceasta fu doar una din multe tentative, pentru inculparea presedintelui Assad de folosirea armelor chimice, folosite de catre „rebeli” la ordinele primite de la patronii-marioneta de la Washington, Londra, Tel Aviv e Riad.

Chiar si diplomata ONU, Carla del Ponte (CH) a spus, referitor la un precedent caz de folosire a armelor chimice de care fusese inculpat Assad, ca erau concrete suspiciuni, dar nu dovezi inconfutabile, ca rebelii ar fi autorii atacului si ca investigatorii ONU nu au vazut evidenta, ca fusese armata siriana cea care a folosit armele chimice. 

Armata siriana, in iulie, descoperi un depozit de arme chimice ce apartineau „rebelilor”, in apropiere de Damasc, la Jobar; ambasadorul sirian la ONU, Bashar Ja’afari a spus ca puteau distruge un intreg oras, daca nu toata tara. Al Youm de la TV channel Russia filma cladirea si rezervele de arme chimice ce se aflau in saci pe care era scris „Made in the Kingdom of Saudi Arabia”

Bandar s-a intalnit cu presedintele rus Vladimir Putin in tentativa de a-l determina pe acesta sa renunte la sustinerea cruciala pe care i-o acorda lui Assad. Conform mai multor surse ce au „scapat” informatii diplomatice, se pare ca Bandar i-a oferit lui Putin un pact prin care Rusia ar trebui sa-si retraga obiectiile cu privire la rezolutia ONU privind instaurarea unei zone „no-fly” in Siria (supravegheata de Vest, la fel ca in cazul Libiei) , si in schimb Arabia Saudita ar fi achizitionat un mare numar de armamente rusesti.
 Se spune ca Putin, in mod metaforic,i-ar fi aratat degetul mijlociu ..... chiar daca nu m-as increde nici in el macar o secunda. 

Se mai spune ca Bandar i-ar fi spus lui Putin ca dupa inlaturarea lui Assad, Sauditii ar fi total sub control : cu alte cuvinte, ar fi USA/UK/Israel si Rothschild.  Refuzul lui Putin de a coopera l-a determinat pe Bandar sa ameninte cu terorismul Olimpiada Invernala din Rusia, de la anul, dupa cum se mentioneaza in unele inscrisuri. In astfel de documente se mai releva faptul ca Bandar i-a spus lui Putin ca teroristii ceceni care au atacat in repetate randuri Rusia, acum sunt in Siria, fiind instrumente ale Arabiei Saudite care le foloseste cum crede ea de cuviinta.   

„Grupurile cecene care au amenintat siguranta jocurilor sunt controlate de noi si nu se vor misca in directia teritoriului sirian fara sa se consulte cu noi   .....Aceste grupuri nu ne sperie. Le folosim in fata regimului sirian dar nu vor avea rol sau influenta politica in viitorul Siriei”

Textul transcrierii spune ca Putin stia foarte bine ca Arabia Saudita sustinuse terorismul cecen. Iata ceea ce se intampla cu adevarat in spatele ecranului cenusiu al „razboiului impotriva terorismului”                                                       Se mai spune ca Putin ar fi spus ca pozitia Rusiei fata de Assad nu se va schimba, pentru ca guvernul sirian este cel mai bun reprezentant al poporului sirian si nu acei "mancatori de ficat", facand referire la  „rebelii” din Siria care au fost filmati in timp ce mancau parti din corpurile celor pe care i-au ucis.

Un articol al ziaristului investigator Pepe Escobar a schitat un posibil scenariu care a dus la falsele afirmatii despre faptul ca Assad ar fi ordonat atacurile chimice. Escobar releva ca Serviciile de Spionaj ale Israelului ar fi „scapat” informatii unui cotidian din Kuwait, referitor la faptul ca Israelul ar fi transmis documente si imagini Pentagonului, din care rezulta ca regimul lui Assad era responsabil.

Escobar mai spune ca aceasta „evidenta” furnizata de Israel se refera la atacuri lansate de o unitate militara vecina cu Damascul, pe care cercetatorul finlandez Petri Krohn a dezvaluit-o, dupa o detaliata cercetare, ca fiind ocupata de „rebeli” din luna iunie.

„ Astfel avem aici toate elementele unei sofisticate actiuni de „false flag”. Jabhat al-Nusra jihadis, mercenarii legati de al-Qaeda in Iraq, fara nici o legatura cu civilii sirieni, inclusiv femei si copii, folosesc un spatiu ocupat in precedenta de armata siriana pentru a lansa un atac chimic – poate uzand clorul, sub masca unei ofensive siriene (aprobata de guvern). Operatiunea a fost numita codificat : „Operation City Shield” – Operatiunea Scutul Orasului.

Damascul are solide informatii de spionaj referitor la numarul „rebelilor” instruiti de CIA si de Sauditi in Iordania, care converg in zona si planifica un mare atac asupra capitalei.

 Apoi mai este si sauditul Bandar bin Sultan, sau mai exact Bandar Bush impotriva presedintelui Putin la cunoscuta intalnire de 4 ore ce a avut loc la inceputul acestei luni; solutia militara este unica alternativa ramasa Siriei. Bandar, un maestru al artelor obscure, are sarcina sa „invinga” Siria pentru Casa Saud, cu toate mijloacele disponibile, fie ele chimice sau de alt gen.  

Pe cand terminam de scris aceasta newsletter mi-a sosit un raport a lui Dale Gavalk, un corespondent pentru Orientul Mijlociu de la Associated Press e Mint Press News si a jurnalistului iordanian  Yahya Ababneh;  acest raport a fost publicat vineri cu titlu : „ Sirienii din Ghouta afirma ca in spatele atacului chimic sunt rebelii inzestrati de Sauditi” si omul citat ca fiind furnizorul este....printul Bandar bin Sultan”   

Din nenumaratele interviuri cu medicii, localnicii din Ghouta, rebelii si familiile lor reiese ca majoritatea din ei cred ca anumiti rebeli au primit arme chimice de la seful spionajului saudit, printul Bandar bin Sultan, fiind astfel responsabili de atacul mortal cu gaz.

Abu Abdel-Moneim, tatal unuia dintre rebelii care lupta impotriva lui  Assad, a declarat ca fiul sau impreuna cu alti 12 rebeli au murit intr-un tunel-depozit cu arme chimice furnizate de un militant saudit, Abu Ayesha.

O femeie combatanta, denumita „K”, a spus ca nu stiau ca acelea erau arme chimice : „Nu ne-au spus ce fel de arme sunt si cum sa le folosim”                   Aceasta pare sa fie declaratia unei persoane care nu spune adevarul despre ceea ce stie sau poate e un alt „pion” in acest joc si inca nu a inceput sa-si inteleaga rolul

Intregul atac are emblema ....”fabricat in Arabia Saudita, sponsorizat de USA, Marea Britanie si Israel”.

Articolul il puteti gasi aici:
http://voiceofrussia.com/news/2013_08_30/Syrian-rebels-take-responsibility-for-the-chemical-attack-admitting-the-weapons-were-provided-by-Saudis-1203/

Mai este si un alt aspect al acestor atacuri, care a fost evidentiat de Stephen Johnson, un expert in arme si explozive chimice de la Britain's Cranfield Forensic Institute. El a spus ca exista incoerente relative la simptomele prezentate de unii pacienti, presupuse victime ale atacului chimic.  

„Printre filmatele video sunt unele care par cam hiper-reale... ca si cum ar fi fost „fabricate”. Asta nu inseamna ca ar fi false, dar creaza o anumita preocupare. De exemplu unele persoane care prezinta spuma in jurul gurii....spuma pare a fi prea alba, prea pura, nu in concordanta cu tipul de ranire interna care este de asteptat, si care ar determina sa fie rosiatica (sange) sau galbuie. (......) ”

Asta nu inseamna ca tot ce s-a intamplat in Siria a fost falsificat ci doar ca anumite filmate video in mod cert nu prezinta simptomele care sunt de asteptat in astfel de cazuri. Sunt multe intrebari fara raspuns privind aceste atacuri, si nu numai asupra cazului folosirii gazului sarin. Au fost filmati medici care tratau victime ale gazului, fara ca macar sa aiba o uniforma protectoare si masca de gaz iar unii supravietuitori au spus ca ar fi inhalat un gaz portocaliu cu un miros greu ce provoca greata, pe cand gazul sarin este invizibil si fara miros. Ca intotdeauna trebuie sa aveam gandirea deschisa la toate posibilitatile dincolo de aparentele fantastice care apar la prima vedere. (......)

Dar vantul schimbarii incepe sa se faca simtit si ceea ce fusese usor pentru Blair, cursa pentru invazia Iraqului, a devenit un cosmar pentru alter-ego Cameron care in schimb l-a izolat pe Obama; cu Rusia care in mod cert va face uz de veto la fiecare propunere a Consiliului de Siguranta ONU pentru invadarea Siriei, lui Obama si acolitii sai i-a fost lasata posibilitatea de a alege sa actioneze singur fara mandatul ONU sau....sa-si lase jucariile deoparte pentru alta data.

            Sinteza si traducere
                  Mihaela Fidiuc   


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu