Ads 468x60px

miercuri, 31 iulie 2013

OGM APOCALIPSA GENETICA




GM corn                                                                   

OGM :APOCALIPSA GENETICA

UNGARIA ARDE CAMPURILE CU OGM


by Mike Adams,

Articol preluat de pe site-ul

http://www.naturalnews.com/040525_Hungary_GM_corn_burning_fields.html#ixzz2UfljVYxT



Cand vine vorba sa –si protejeze populatia de OGM-uri, Ungaria stie ce trebuie sa faca : sa dea foc la culturile de porumb cu OGM.


Cu toate ca ecologistii ar avea ceva de spus asupra implicatiilor posibile rezultate prin incendierea unei atat de mari cantitati de materie organica in aer liber, adevarul mult mai profund este ca poluarea genetica genereaza un risc mult mai amplu si serios pe mapamond asa incat arderea porumbului modificat genetic (OGM) este calea cea mai sigura pentru distrugerea codului genetic otravitor ce se gaseste in celulele plantelor.

De fapt sper sa vad ziua in care Curtea de justitie a USA da ordin de distrugere a tuturor culturilor  cu OGM-uri din toata America. Si banuiesc ca daca aceasta nu o va face, poporul, mai devreme sau mai tarziu va gasi o cale de a o rezolva in felul sau propriu.  

Lajos Bognar, Ministrul Ungar pentru Dezvoltare Rurala, a declarat ca in aceasta saptamana, circa 500 ha cu porumb OGM au fost arse din ordinul guvernului ungar, care a decretat ca insamantarile  OGM-uri reprezinta o crima si ca in anii precedenti a ordonat arderea repetata a mii de hectare cultivate cu OGM in mod illegal.   

 Articolul urmator a fost publicat initial in portugheza in “Rede Brasil Atual”, apoi a fost tradus in engleza si publicat in GMwatch.org

OGM in afara legii pe intreg globul

OGM-urile au fost interzise in 27 de tari (autorul este american n.td) si in cel putin alte 50 este obligatorie etichetarea produselor OGM. In USA, unde MONSANTO (multinationala in domeniul agriculturii, producatoare de OGM si care detine monopolul in producerea si exportarea semintelor, ingrasamintelor-n.td) are un grad de influenta foarte insidios asupra legislaturii, OGM-urile nu sunt nici ilegale si nici nu se cere ca produsele sa fie etichetate daca sunt OGM-uri.

Este socant dar multi agricultori care planteaza OGM-uri nu stiu nici macar ce sunt acestea sau de ce persoanele nu vor sa le consume. Industria  “biotech” ( biotehnologia), i-a mintit si le-a promis “profituri mai mari”. In realitate recoltele de OGM-uri au scazut si pentru ca au aparut noi daunatori rezistenti la erbicide, care in prezent ameninta multe ferme. Cu terenurile care au devenit sterile datorita glifosatului (pesticid) si cu scaderea recoltelor, agricultorii se regasesc tot mai des cu “funia de gat”. Unica lor sansa de supravietuire este , natural, sa se reintoarca la plantatiile NON OGM.   Dar cum intelepciunea in Texas se misca foarte, foarte incet,  propaganda MONSANTO impinge alimentele frankestein in Sud.

O apocalipsa genetica poate distruge "cosul de paine" al Americii

Ungaria a fost inteleapta in a-si proteja sectorul agricol de imperialismul practicat de MONSANTO . In schimb USA este incredibil de nebuna sa-si lichideze stocul de alimente in favoarea intereselor multinationalelor distructive care urmaresc doar profitul. 

Prin continua comercializare a OGM-urilor si mentinerea neobligativitatii etichetarii produselor, guvernul USA isi joaca la ruleta rusa viitorul sau alimentar. Intr-o buna zi se va  produce, ceva ce oamenii de stiinta nu au prevazut, o tragedie si crimele pe care MONSANTO le-a comis impotriva naturii vor exploda ca o apocalipsa genetica , amenintand viitorul vietii pe aceasta planeta.

Amintiti-va ca OGM-urile nu sunt simpli “poluanti” in sensul clasic al termenului. Reprezinta o poluare care se automultiplica si care este Imposibil sa fie oprita, iata de ce este intelept sa se arda pana la radacina campurile cu OGM-uri.   Focul distruge AND-ul si transforma materia vegetala in componentele sale de baza, in principal carbon si minerale. Campurile candva periculoase, acum nu mai sunt nocive. Focul restabileste “sanatatea” distrugand AND-ul artificial creat de oamenii de stiinta nebuni, ce lucreaza pentru multinationalele arogante, care cred ca sunt mai inteligenti decat Mama Natura si Dumnezeu. 

Luati aminte ce va spun : va veni o zi in care Americanii isi vor dori sa fi ars toate campurile cu OGM-uri, dar atunci va fi prea tarziu. Nenorocirea va fi pe noi si cu ea foamea, suferinta, disperarea si razboiul civil. Foamea ii va transforma pe toti in salbatici, asa cum aviditatea transforma oamenii multinationalelor in demoni.   

Pentru a evita aceste consecinte, trebuie sa interzicem OGM-urile ACUM. Sa incriminam conducerea MONSANTO pentru conspiratie cu scopul otravirii in masa a oamenilor. Folosirea tuturor legilor disponibile pentru a inlatura acest monstru, astfel incat generatiile viitoare sa nu trebuiasca sa sufere consecintele devastatoare a experimentelor genetice asupra lumii.

Daca nu vom invata de la Unguri, mai devreme sau mai tarziu, vom fi invatati de foame. (n.td- joc de cuvinte in engleza : Hungary –hunger)
 
        
                Traducere de
             
                       Mihaela Fidiuc 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu