Ads 468x60px

joi, 18 iulie 2013

Ahmadinejad -partea a II a



 mondialismo banchieri NWO

Ahmadinejad – partea  a- II-a

 de Salvatore Brizzi    
Articol preluat de pe site-ul http://larinascitaitalica.com/ahmadinejad-parte-2/

 Dar sa mergem la anul 2009. Conferinta ONU despre Rasism si Xenofobie, tinuta la Geneva in Aprilie, a inceput printre polemici si contestatii vulgare. Cand Ahmadinejad urca pe podium, critica “instalarea unui guvern rasist in Mediul Orient dupa 1945” facand aluzie in mod clar la Israel si la activitatile sale de “curatire etnica” fata de palestinezi.  Parea o afirmatie paradoxala, in schimb nu era deloc asa.  Acuma, sa va fie clar ca presedintele iranian nu e un dezechilibrat mental, nici o persoana doritoare de razboi, ci asa cum s-a vazut si din prima parte a articolului, o persoana care poseda o viziune exacta a dinamicii politicii internationale si de cum trebuie sa actioneze in favoarea pacii. Problema este ca Ahmadinejad are si intentia ferma de a lupta impotriva mondialismului ( un guvern unic mondial) sau in alte cuvinte a colonialismului bancar occidental, ceea ce il face “incomod” in ochii UE, USA si Israelului.   De exemplu, pentru a intelege mai bine vorbele lui Ahmadinejad despre rasismul israelian si cum acesta a dus apoi la infinita criza israeliano-palestineza, trebuie sa ne intoarcem inapoi in timp, pe la sfarsitul anului 1800.  O face intr-o maniera ilustra, jurnalistul Paolo Bernard in conferinta sa pe youtube   Palestina – Capire il torto , unde citeaza chiar si afirmatiile rasiste ale unuia din capii sionismului, Theodor Herzl : “Proiectul de curatire etnica a sionistilor contra palestinezilor a inceput cu 40 de ani inaintea holocaustului nazist                                                        
Dar sa revenim la discursul lui Ahmadinejad :
 “ Sub pretextul suferintelor poporului ebaric si folosindu-se de holocaustul nazist, ei (israelianii) au reiterat agresiunile militare impotriva unei intregi natiuni (Palestina) . Emigrand din Europa, USA si di alte tari ale lumii, au ocupat Palestina si au format un guvern nazist. Cu scuza intelegerii rasismului si consecintelor sale in Europa, israelienii au impus cel mai crud si rasist guvern in Palestina. Radacinile atacului SUA catre Iraq si invazia in Afganistan se gasesc in aroganta precedentei administratii USA cat si in presiunile exercitate de puterile oligarhiei industriale (in speta : producatorii de armament)  in interesul propriu si a caror actiuni de expansiune a influentei lor sunt in afara oricarui control.  Credem in necesitatea unei noi lumi, cu noi politici si comportamente. Persoanele care intentioneaza sa paraseasca sala sunt o minoritate si le recomandam sa aiba o mai mare toleranta : totul trebuie sa se bazeze pe respectul reciproc si pe justitie.”    

In timp ce Ahmadinejad spunea aceste lucruri ( care erau in esenta fapte istorice), toti reprezentantii tarilor europene prezenti paraseau aula si chiar inainte de inceperea conferintei, reprezentantii :Israelului, USA, Italia, Australia, Canada, Polonia, Germania, Olanda si Noua Zeelanda refuzasera sa participe deoarece stiau ca Israelul va primi critice dure.  Toate aceste persoane au dat dovada de un infantilism neasteptat din partea lor, care nu se aflau acolo intr-o excursie de placere ci aveau datoria sa reprezinte natiuni intregi. ! Si in acelasi timp au demonstrat un explicit servilism pentru USA si Israel, care de altfel era si de asteptat.      

pace-israele-e-palestina
Ce au gasit intolerabil in discursul presedintelui iranian? Daca ceea ce el a spus nu s-a intamplat cu adevarat – si nu se intampla – atunci care este versiunea lor istorica?  In vizunea lor,ce anume face mai exact Israelul in Palestina....preda lectii de toleranta rasiala ?
 

Discursul sau – tradus in mod corect – se gaseste aici
http://www.azionetradizionale.com/2009/04/22/discorso-di-ahmadinejad-durban-ii/

Ahmadinejad a primit insa si aplauze din partea auditoriului, prima data cand a acuzat “statele occidentale care au ramas tacute in fata crimelor comise de Israel in Gaza” si a doua oara cand a spus ca este necesar sa se “ revada organizatiile internationale si modul lor de lucru.” Consens cu presedintele iranian a fost si atunci cand acesta a vorbit de criza economica mondiala subliniind ca “continua sa se agraveze si nu sunt sperante ca ar putea fi depasita” si a acuzat USA ca fiind initiatorul acesteia. 
Toate cuvinte inacceptabile ....nu-i asa?  Sunt de-a dreptul deliratiile unui nebun !  In mod cert de neascultat pentru reprezentantii occidentali.... care in schimb sunt persoane serioase si respectabile, atat de mature incat sa se ridice si sa paraseasca sala in timp ce presedintele iranian clarifica ideile sale cu scopul de a evita un nou razboi.  

Mai tarziu, in timpul conferintei de presa, Ahmadinejad vorbind despre controversatul subiect al armamentului nuclear iranian, a precizat : “ Cu toata sinceritatea spun Nu armelor nucleare si Da energiei nucleare”   Pentru Iran “ chestiunea nucleara este un subiect inchis.... Noi am semnat conventia de la Aja si intentionam sa beneficiem de avantaje (...) justitia trebuie sa fie aceeasi pentru toti : daca energia nucleara este folosita bine....sa fie la dispozitia tuturor, daca este folosita rau .....sa fie prohibita  tuturor”

Discursuri intolerabile.....cu adevarat ....ar trebui sa se interzica unui astfel de nebun sa vorbeasca in public !   Nu inteleg ce mai asteptam pentru a-l ataca cu toate fortele noastre de pace reunite !!!


               Traducere de
                      Mihaela Fidiuc


     si pentru cine stie engleza, sa urmareasca acest video

     http://www.youtube.com/watch?v=ZUvFGOqWyb8&list=TLlgytkJhd4Ys

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu