Ads 468x60px

marți, 12 martie 2013

Exterminatorii Rasei Umane



 

 Articol preluat de pe site-ul                         
                                                               

Stapanii Lumii

Lobby-urile bancare, farmaceutice, alimentare, petroliere, nucleare si cele ale statelor sclave ale multinationalelor, manipuleaza intreaga lume in lung si lat. Vor sa ne “secere” prin metode hitleriste, vor sa ne imbolnaveasca, vor sa ne “microcipeze”, ne vor fara bani si portofele, fara filozofii de viata, intr-un cuvant ne vor sclavi care sa munceasca pentru ei, sub control TOTAL. Ne vor fara copaci cu fructe si fara seminte, daca nu doar cu cele otravite pe care ni le da Monsanto & Co. Ne vor fara granite si fara constitutii, daca nu doar cea planetara NWO (New World Order), semnata de Rothschild...& C  - stapanii in absolut ai planetei Terra.  Prin tratatul de la Lisabona au denaturat victoriile noastre, legile si drepturile, fara ca nici un cetatean al UE sa-si fi dat seama.  

Codexul Alimentar este organismul international si interguvernativ care regleaza si codifica alimentatia mondiala. E interesant de stiut ca pragurile de valori pentru diagnosticarea anumitor boli (profitabile ) sunt in mod constant micsorate....sau ca un anumit avocat Michael Tylor de la Monsanto este presedintele grupului de lucru pentru igiena alimentara, constituit de de Barak Obama..... si povestea cu vitamina C ?...sa mai discutam de asta? cum au stabilit un consum minim de principiu activ de cateva miligrame, in timp ce Linus Pauling – laureat al premiului Nobel, a demonstrat stiintific un necesar de cateva grame zilnic.....sau despre aspartam, care continua sa fie comercializat in produsele controlate si certificate de Codex alimentarius.....? daca codex-ul decide ca este in regula, multinationalele pot vinde oricui si statele nu pot sa refuze intrarea unor astfel de alimente.... Cine controleaza si certifica produsele alimentare, nu garanteaza puritatea produselor ... se limiteaza doar a le incadra intr-un “culoar” de siguranta, ....dar valorile acestuia le decid ei ....... Noii Stapani ai Lumii   

Comentariu :
In ziua de azi, sunt binecunoscute crimele industriei farmaceutice ce sunt doar varful aisbergului, dar in articolele ce apar in presa, nu se mentioneaza nimic de Gravele Delicte ale institutiilor guvernative Italiene si straine, in legatura cu Tutelarea Sanatatii, institutii care ar trebui sa tuteleze sanatatea noastra, in schimb ele tuteleaza incasarile lui Big Pharma & Comp   
Unde au fost si unde sunt si azi, aceste institutii care ar trebui sa controleze in laboratoarele proprii, medicamentele si vaccinurile ....probabil la bar, sa bea o cafea..? inchizand ambii ochi la aceste actiuni criminale. Ceea ce inseamna ca sunt in legatura cu producatorii de medicamente si vaccinuri, dar si ca, casele farmaceutice au corupt si pus in posturile de putetre ale acestor institutii, oameni lor, astfel incat acestia sa ascunda si sa inchida ochii la toate aceste CRIME impotriva Umanitatii.... Hitler era un “baiat de treaba” pe langa acesti CRIMINALI !    

Dictatorii ascunsi (clandestini) ai medicinei, ii cunoastem de altfel foarte bine... ca imbraca haine de “baroni” si de “oameni de stiinta”, ca se infiltreaza in lobby-urile academice, sau ca lucreaza in multinationalele farmaceutice, sunt ei cei care conduc si guverneaza medicina oficiala in intreaga lume.
Mintilor deschise si liberale le revine sarcina de a reactiona la aceasta maree (in continua crestere) de intoleranta anti-stiintifica, inainte ca acesti tirani sa ajunga sa ne invete pana si ce trebuie sau nu trebuie sa gandim...!  dupa 220 de ani aceasta dictatura sanitara s-a realizat, si TU, draga cititorule ce faci pentru a o combate?  
>      > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Iata ce scria Morris A. Bealle in faimoasa sa carte “ The Drug Story” (1940) –
(“Istoria medicamentelor”) :
este bine-cunoscut ca Rockefeller a creat si dezvoltat cel mai vast imperiu industrial si financiar conceput vreodata de o minte umana, bazat pe profiturile obtinute din petrol a companiei Standar Oil. Unul din principalele sale interese este” Industria Farmaceutica. Clanul Rockefeller detine cel mai mare complex de societati farmaceutice  din lume, si se folosesc si de toate celelalte intreprinderi ce le detin pentru a determina cresterea consumului de medicamente. Faptul ca cea mai mare majoritate a acestora sunt daunatoare, nu intereseaza “Trustul medicamentelor” (pentru americanii informati, “Trustul medicamentelor” este sinonim cu Fundatia Rockefeller)

Fu la inceputurile secolului nostru cand “Fundatia” isi incepu activitatea sa “educationala” in mare stil, prin intermediul unei donatii de 300 milioane de dolari (la acel timp!!) cu care, fonadatorul dinastiei, John Davison Rockefeller, miticul JDR, constitui “General Education Board” (Consiliul General al Educatiei), sau nimic mai mult decat Ministerul Educatiei, in fruntea caruia se “posta”pe sine insusi pentru a-l conduce. In felul acesta, genialul afacerist, care renuntase sa termine scoala elementara pentru a se inscrie la un curs de contabilitate, isi asuma arzatoarea sarcina de a educa natiunea americana, constituita in cea mai mare parte de zelosi  emigranti, pe care el reusi sa-i transforme in decursul a putine decenii intr-o populatie de anxiosi (stresati) medico-dependenti, dependenti de medicamente, toxico-dependenti, care imprastie stilul lor de viata (inclusiv noile boli) asupra intregii lumi.

Istoricul Morris Bealle nu a fost unicul istoric ce s-a ocupat de crimele  clanului Rockefeller. Inaintea lui au fost si altii, ex: Irda Tarbell, fiica uneia dintre multele victime a lui “Grande Pirata”, cu “Povestea lui Standard Oil”aparuta in seriale in revista de top canadiana “Mac Clure’s”, si de recent , istoricul Eustace Mullins cu cartea sa “ Asasinat cu injectii : povestea conspiratiei medicale impotriva Americii”(1988) ,  unde se poate citi :
General Education Board a lui Rockefeller a cheltuit mai mult de 100 milioane dolari pentru a-si asigura controlulu asupra scolilor medicale a natiunii si transformarea medicilor nostri in adepti ai medicinei alopatice (excluzand orice fel de medicina naturala) a  chirurgiei,  si al masivului consum de medicamente chimice” (......)

Am invatat dureroasa lectie ca monopolistii rockefelliani exercita puterea lor malefica aproape exclusiv prin intermediul agentiilor statale si federale (CDC; FDA; OMS, etc)
Se stie de ani buni de exemplu ca 90% din activitatile FBI, creata ca brigada anti-crima, consista in a viza si izola disidentii politici. Sindicatele criminale, in prezent jefuiesc natiunea americana de 3 trilioane de dolari pe an, din care mai mult de trei sute de miliarde reprezinta profiturile lui “Drug Trust” si ai subsidiarilor saidin aparatul sanitar.(....) America a devenit cea mai prospera si productiva natiune din lume datorita bunei sanatati a propriului popor .
Cand Sindicatul Rockefeller incepu sa puna mana pe profesiunea de medic in 1910, concetatenii nostri intrara intr-o urata faza de declin.  Astazi suferim de o infinitate de boli, atat psihice cat si fizice, aproape toate datorate in mod direct activitatii monopolului chimico-farmaceutic, care reprezinta amenintarea cea mai grava pentru supravietuirea noastra ca natiune”     

Mos Craciun
Activitatile la care face referire Mullins le relatase si Morris Bealle, care le-a investigat mult mai in profunzime decat oricine. Astfel aflam ca Rockefeller, pentru a-si masca propria imagine de pirat fara scupule, decise sa se travesteasca in Mos Craciun si incepu sa distribuie mari sume de bani diverselor Universitati si Scoli de medicina; un fin observator putea sa noteze ca numai acele Institutii medicale care predicau o constanta in consumul de medicamente chimice ca si cheie a sanatatii universale, puteau spera la “binefacerile” lui.
Nici una din atatea Universitati si Scoli medicale americane care predau terapii alternative, fara consumul medicamentelor chimice, si cu toate acestea foarte eficiente, nu au primit vreodata macar un cent de la Fundatia Rockefeller. Cine intentiona sa primeasca astfel de donatii, intelesese rapid ca : nu medicamente, nu donatii. 
Dar a fost nevoie sa se intample un fapt grav, un adevarat masacru criminal, pentru a-l convinge pe JDR, care intotdeauna se lauda ca nu-i pasa de opiniile celorlati, sa-si puna aceasta masca de binefacator, recuperand apoi un profit in proportii la care probabil nici el nu se astepta. Deja inainte de aceasta intamplare, Rockefeller era considerat “omul cel mai urat din America”, dar lui nu-i pasa. Dar indignarea universala ce se nascuse in urma acelui masacru, il determina sa apeleze la ajutorul celui mai faimos agent de relatii publice al USA, Ivy Lee.  Acesta afla ca Fundatia Rockefeller avea in cassa 100 de milioane de dolari cu care nu prea stia ce sa faca, asa ca ii propuse sa doneze sume uriase – niciodata mai putin de un milion-  la binecunoscute Universitati, Spitale, Biserici, si alte institutii “merituoase”. Propunerea fu acceptata, la fel si milioanele. Ca urmare a acestor donatii, Rockefeller se vazu pe prima pagina a tuturor publicatiilor din lume, in conformitate cu maxima atentie care era acordata pe acea vreme, in orice redactie ,a unei stiri de senzatie ca aceasta. In anii ce urmara Rockefeller achizitiona , nu numai cele mai cunoscute jurnale corupte din USA si de peste ocean, dar si alte publicatii, caci facuse descoperirea ca intelectualii erau cea mai buna investitie dintre toate, si chiar mai economica.  

Cum se naste cenzura
Chiar si cel mai independent director de ziar tot depinde de agentiile de presa in ce priveste stirile de publicat, si nu are nici un motiv sa suspecteze ca printre atatea subiecte de tratat, agentiile furnizeaza si informatii tendentioase si trucate cum sunt cele din campul stiintei medicale. Si totusi acest lucru se intampla in mod regulat. Bealle fu primul care intelesese acest lucru, si intelese chiar si de ce si cum.  
    
La sfarsitul anilor 40 cand incepu activitatea sa de investigatii, Bealle descoperi ca unul din directorii de la Fundatia Rockefeller era si membru in consiliul de conducere de la Associated Press, una din cele trei agentii de presa USA, ale carei comunicate sunt considerate in toata lumea ca fiind cele mai de incredere. Cine era acest tip?  Nimeni altul decat Arthur Hays Sulzberger, coproprietar la “New York Times” si astfel, unul din cei mai influenti directori de la Associated Press.
In acest mod, nu avu nici o dificultate in a convinge toti insarcinatii stiintifici de la toate agentiile de presa ca ar fi foarte periculos si iresponsabil sa se acorde deplina libertate de opinie oricui in materie de sanatate si ca, de aceea toate stirile privind sectorul medical trebuiau validate de un “expert” inainte de a fi divulgate si publicate. Si cine ar fi trebuit sa numeasca acesti experti?  Evident ca Fundatia Rockefeller  in marinimia sa, ca fiind portavoce al intregului complex medico-farmaceutic al lumii. 
Fu in acele vremuri ca incepura sa apara, adesea in mod simultan in toata presa internationala, stiri despre noi descoperiri ale medicinei, noi tratamente, noi vaccinuri, noi seruri, noi “medicamente miraculoase”, pentru a le inlocui pe cele existente si a caror ineficienta sau periculozitate nu se mai putea ascunde, si care erau descrise ca “mai putin daunatoare si mai eficiente”.    

Ce legatura are cu prof. Singer?

Vi se pare cumva ca divagam ? Nicidecum. In anii ’60 se stabilise in mod universal si fara controversii, datorita tragediei Talidomide (sedativ, vezi detalii pe Wikipedia) si a altor mii de tragedii asemanatoare induse de medicamente in urmatorii ani, proba stiintifica si matematicamente demonstrabila ca experimentele pe animale nu sunt in gradul de a impedica erori si catastrofe medicale si ca, dimpotriva, asemenea experimente pe animale nu garanteaza decat repetabilitatea (tragediilor).

Fundatia Rockefeller intelesese atunci ca trebuia sa inventeze ceva complet nou si radical diferit pentru a putea continua pe aceeasi cale profitabila dintotdeauna, evitand ca prea multa lume sa protesteze si fara ca populatia, luminata de prodigioasele cuceriri ale tehnicii si electronicii, sa-si dea seama de inselaciunile si exploatarea continua la care era supusa in sectorul sanatatii, care nu se bazeaza pe matematica ci pe vitalitatea individuala.  Tragediile datorate experientelor pe animale puneau serios in dubiu capacitatile intelectuale a celor ce conduceau aceste experientele medicale,in intreaga lume.Intre timp aparusera noi idei interesante de cercetare si exploatare, intre care : ingineria genetica, transplanturile, eutanasia si experimentarea pe fetusi umani, dar care suscitara difuze sentimente de dezaprobare incat chiar Vaticanul a trebuit sa intervina asupra acestor chestiuni.    

Se naste astfel Bioetica. Pentru aceasta, “intelectualii” care deja facusera atat de multe pentru batranul Rockefeller, construira o noua disciplina filozofica, care fu botezata cu un nume cu rezonante stiintifice :”Bioetica” . Principiul era ca se putea continua sa se studieze actuala biologie, plus alte discipline noi ce aparusera si trebuiau exploatate, bazandu-se initial tot pe experimentarile pe animale, ca apoi se se apeleze la o persoana doritoare si credibila care sa prezinte situatia. In concluzie, ca sa rezumam, esenta Bioeticii consta in : 

Orice masura de folosire fortata sau cruzime, nu numai fata de animale dar chiar si fata de oameni, este din punct de vedere “etic” justificabila , deci legitima, daca avantajele care deriva din acestea( sau se estimeaza ca vor deriva, chiar daca numai in teorie si pe timp nedefinit) depasesc daunele si suferintele pe care le cauzeaza, si daca numarul de indivizi care ar putea sa beneficieze de acestea (avantaje) depasesc numarul victimelor sacrificate “ 

Ei bine, noi permitem oricui dreptul de a-si expune opiniile si teoriile filozofice de orice tip; dar acest drept impune la randul sau obligatia de a fi facut in mod onest si complet, ceea ce nu este cazul prof. Singer, care ne prezinta teoriile sale schioape intr-o lumina falsa, ascunzand in mod deliberat, de mai bine de douazeci de ani, adevaruri sacre.  Datorita puterii Fundatiei Rockefeller, imaginea sa a fost impusa opiniei publice mondiale ca fiind aceea a Nobilului aparator al animalelor , asa cum spune si titlul cartii prin care s-a stabili faima sa; rol care ii asigura respectul si audienta animalistilor din toata lumea, si care in consecinta il cred atunci cand afirma ca la anumite experimente nu se poate renunta, pentru binele umanitatii, deci sunt utile si ar trebui sa creasca, cum de fapt doreste si Fundatia Rockefeller. 

Neonestitatea lui Singer consta in faptul ca, in mod constant, refuza sa aduca la cunostinta publicului ceea ce altii, de mai bine de un sfert de secol, ii cer sa dezvaluie : ca exista un mare numar de medici si cercetatori ce au pareri diametral opuse , care neaga valoarea stiintifica a rezultatelor obtinute, nu numai pentru ca este vorba despre animale, dar si pentru ca tocmai fiind vorba de experimente: ce presupun introducerea  in mod artificial a microbilor si inducerea leziunilor care nu pot fi identice cu cele aparute in mod spontan la persoane. Noi gandim ca personajul Singer si toata teoria sa “bioetica” au fost “inventati”de cei mai bine platiti teoreticieni ai Fundatiei Rockefeller, pentru a putea proclama in grandioasele dezbateri publice, chiar la nivel parlamentar : “ pana si Peter Singer, recunoscut ca cel mai mare zoofil al lumii, nu este in gradul de a nega ca experimentele pe animale, departe de a fi un simplu alibi pentru acoperirea daunelor aduse de o metoda gresita, este indispensabila pentru a proteja sanatatea umana, evitarea imbatranirii, prelungirea vietii si cine stie..... poate intr-o zi asigurarea vietii eterne”       
Normal ca prof. Singer se ocupa mai ales si de probleme “mult mai importante” decat cele referitoare la animale, totusi toate problemele de care se ocupa intereseaza continuitatea prosperitatii Fundatiei Rockefeller si a Medicinei, noua religie. Recent, dupa ce a propus sa se utilizeze pentru experimentele pe animale, cainii vagabonzi, ( “oricum nu vor suferi mai mult decat atunci cand sunt gazati in adaposturile comunale”) a pontificat si legimitatea experimentelor pe fetusii umani, care ar fi “etice” in primele 3 luni de sarcina pentru ca pana la acel termen, asa a decis Profesorul, fetusul nu simte nici o durere.

Lectia americana
Nu a intarzaiat mult ca organizatiile medicale din celelalte tari industrializate sa invete lectiile profesorului Fundatiei Rockefeller. Bealle in lucrarea sa relateaza de unele cazuri in care “profesionisti ai beneficientei” reusesc sa exploateze in favoarea lor, pe de o parte marinimia si naivitatea oamenilor iar pe de alta parte teroarea constanta ca lumea se afla in fata suferintei si mortii. 

Deja in anii ’30 existau in USA “Institutii Morale fara scop de lucru”, care strangeau fonduri pentru “a studia”si “invinge” oricare din bolile cunoscute pe pamant : artrita, reumatism, boli psihice, poliomelita, scleroza multipla, bolile tropicale, epilepsiile( trei tipuri diverse) diabet, tuberculoza, banala raceala, surzenia, paralizia cerebrala, bolile cardiovasculare, fara sa mai vorbim de cancer. Mai povesteste Bealle cum in perioada Craciunului din ’31,Harry Hopkins, bun prieten si colaborator al presedintelui Roosevelt, a inceput sa stranga fonduri pentru Asociatia impotriva tuberculozei, din New York. In comisie fu inclus si dr. Louis I. Harris, comisar sanitar al orasului.. Intr-o buna zi, acesta din urma avu proasta idee sa controleze sumele stranse la sfarsitul campaniei, cu toata impotrivirea lui Harry Hopkins. Rezultatul fu o scrisoare pe care Louis Harris o trimise spre publicare la New York Times, pe 8 iunie ’32 : 

“ Pentru cat am putut sa-mi dau seama pe timpul anilor in care am avut contact ( n.td: cu actiunile de beneficienta) numai o infima parte din multele milioane de dolari pe care Asocatia impotriva tuberculozei din N.Y a adunat-o in ultima decada si jumatate, a fost cheltuita pentru diagnostice, tratament, cheltuieli sanitare si spitalicesti sau alte nevoi ale bolnavilor sau familiilor acestora. De fapt eu sunt sigur ca nici un ban nu este folosit pentru a ajuta tuberculosii”

La aceasta scrisoare, Bealle anexa dramaticul apel facut de Harry Hopkins ( 15 dec.’31) intitulat “Salveaza o viata! “ si redactat sub forma unei telegrame : “ Disperata nevoie de limitare a tuberculozei in perioada de criza financiara stop alarmanta diminuare a fondurilor primite pentru lupta noastra in perioada Craciunului stop oprirea acum inseamna renuntarea la avantaje castigate cu ani de munca dura si pierderi de vieti umane stop contributii mari sau mici de mare ajutor stop emiteti cecuri pentru Thomas Lamont trezorier trei optzecisisase Quarta Avenue”   

Acest Thomas Lamont , ne informeaza Bealle, nu era altul decat asociatul marelui bancher Morgan, principalul rival al lui Rockefeller in exploatarea natiunii americane, si a carui imperiu bancar si editorial sfarsi in gura Marelui Pirat (JDR) cand Morgan muri. Oricum, suscitata scrisoare a dr.Louis Harris, publicata in Times, pare sa nu fi fost citita si ramasa in aminterea a prea multi newyork-ezi, daca din nou in ’56 aceeasi Asociatie a reusit sa adune alti 26.310.385 dolari cu acelasi apel de sarbatori.    

Deja in raportul nostru “Falsurile stiintei” (1980) am aratat cu cata verva capitanii industriei italiene, geniali elevi, inspirandu-se de la modelele americane, lansara campaniile de strangere a fondurilor pentru “lupta cu cancerul” 
Circa un an in urma incepuram sa auzim la posturile de radio italiene un apel repetitiv ce anunta cu ton dramatic :“ a fost descoperita cauza distrofiei musculare ! Acum trebuie sa se gaseasca tratamentul ! “ ( ni se pare ca ne amintim ca apelul precedent fusese pentru “scleroza multipla”, dar nu putem jura)   Stiam ca, cauza distrofiei musculare nu fusese de fapt deloc gasita, si cu siguranta nici nu va fi gasita daca se va persevera pe aceeasi cale eronata. Dar puteam sa ne imaginam care ar fi fost urmarea unui astfel de anunt. Ca sa scurtam, tocmai in perioada sarbatorilor din dec. ’93 eram informati ca spectacolul de beneficienta organizat de RAI, cu participarea frumoasei, si credem inocentei Alba Parietti, pentru studierea “distrofiei musculare” , a reusit sa colecteze de la generosii telespectatori italieni, frumoasa suma de 19 miliarde si jumate........

By Hans Ruesch - Tratto da: aurora.altervista.org

                  Traducere de   Mihaela Fidiuc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu