Ads 468x60px

marți, 5 martie 2013

Daunele medicinei oficiale



Articol preluat de pe site-ul

              http://www.mednat.org   
  

Toate daunele medicinei oficiale, descrise de un medic
 21 ianuarie 2013

Sunt medic chirurg ortoped cu circa douazeci de ani vechime  (din care 15 in spital) desfasurati in continua cercetare de tratamente eficiente. Am dedicat o gramada din timpul meu studiului privind strategii terapeutice si noile medicamente, adesea incercandu-le pe mine insumi, pentru a le verifica eficacitatea.....
Am reusit sa ating anumite obiective relevante, stiind ca la final voi putea obtine ceea ce doream. Dar cucerirea cea mai importanta obtinuta este aceea ca am inteles ca “medicina oficiala” este falsa si este doar instrumentul de putere al Multinationalelor Sanatatii .   Noi medicii, suntem adusi la statutul de sclavi  inca de la inceput, cu “invataturile universitare” ce ni le “baga pe gat” un grup de profesori ce au ca unic interes sa ne lase in ignoranta privind adevarata origine a bolilor.  
Unii dintre noi, pana la urma ajung sa inteleaga si pun in miscare mari energii ce provoaca reactii pozitive in TOT . 

De mult timp puneam in discutie “ medicina oficiala” ca neputincioasa in a trata bolile, cel mult putea sa aline doar niste simptome aparente, mutandu-le asupra altor organe. Si  tocmai asupra acestui echivoc se bazeaza toata piramida “medicinei bolilor”            Daca boala A , are ca simptome –x, y,z,- suprimandu-le, se considera ca pacientul a fost vindecat. Nu intereseaza ca, ca si consecinta a aparut o alta boala :B  cu simptomele –j,k,w,- intrucat avem medicamente pentru a le bloca si pe acestea, si tot asa. Nu se intelege, sau nu se vrea sa se inteleaga ca boala “B” e doar o consecinta a blocarii bolii “A”, adica rezultatul mecanismului de aparare a organismului care incearca o noua cale pentru a se dezintoxica . In definitiv, asa cum zice Tilden, bolile nu sunt altceva decat simptomele unei singuri boli : toxicitatea . 

Am trait in prima persoana, experienta dramei unui copil de 11 ani atins de limfoma non- Hogkin ( n.td : tip de cancer a sistemului limfatic). Literatura internationala vorbeste de o supravietuire de 80% cu noile protocoale de chimioterapie, stire foarte confortanta chiar si pentru mine, care traiam pentru prima data aceasta experienta, de aproape.  
Echivocul, de aceasta data se joaca pe faptul ca, daca pacientul moare chiar si dupa o luna din cauza unei insificiente renale, sau hepatica, sau superinfectii, etc, provocate in mod clar de chemio, pentru statistica, nu a murit de limfoma !  

Intorcandu-ne la copil, acesta fu supus timp de 18 luni la doze masive de chimio-terapie si iradiatii total –body, si ca atare, in perioadele cand nu facea terapia ramanea in spital pentru a i se trata efectele devastante ale chimio. In ultima sa luna de viata a ramas tintuit la pat ametit de droguri si aproape orb.
La ce a folosit toate acestea?  Cum se poate gandi ca, dand foc unei persoane, i se pot  elimina paduchii ?  Aceasta trista experienta a fost pentru mine fundamentala incat mi-a trezit definitiv constiinta si, multumita si ajutorului unor persoane de la  “ASSOCIAZIONE S.U.M”. 

http://www.associazionesum.it/sum_italiano.htm

- ( Asociatia :Statele Unite ale Lumii ) al carei membru sunt, am inteles ca trebuie sa actionezi asupra cauzelor pentru a rezolva orice problema.
In concluzie, conceptul de SANATATE nu este, absenta-bolii cum considera medicina oficiala, ci este un echilibru perfect intre minte si corp (mens sana in corpore sano)   De altfel nu se explica de ce un medicament nu are aceeasi actiune asupra tuturor persoanelor sau de ce o infectie nu atinge toate persoanele expuse. Trebuie sa existe o varianta mult mai importanta !
Recent am auzit spunandu-se de catre unii renumiti (!) colegi ca o terapie este eficace daca rezulta ca 55-60 % cazuri sunt  pozitive, adica circa acelasi procent ca in cazul celor ce nu au apelat la terapii.! Daca o masina nu franeaza ii sunt schimbate franele si la fel se face pentru toate masinile care au aceeasi problema, pentru a le repara. Daca o persoana are dureri de cap, nu este obligatoriu ca durerea sa-i treaca daca ia un analgezic !   Deci trebuie sa fie o a doua varianta care interfereaza asupra procesului de vindecare.  Este Mintea. In timp ce Corpul il tratam cu o alimentatie sanatoasa, dezintoxicandu-l si dandu-i suplimentele necesare pentru a reactiona la agresiunile externe (radiatii, poluari, etc) Mintea o mentinem sanatoasa stand in pace cu noi insine, iubind Totul si Toti, fara sa facem diferente si punandu-ne cu adevarat in locul altuia. Numai din perfectul echilibru dintre Minte si Corp rezulta Sanatatea.

Cu un an in urma am fost supus unei  lobectomii tiroidiene pentru hipertiroidism (!) si condamnat, cum de altfel e regula, sa iau Eutirox pe viata .Cu toate ca urmasem in mod scrupulos indicatiile primite, continuam sa sufar de dureri musculare si de astenie. Schimbandu-ma pe dinauntru m-am schimbat si pe dinafara, mi- am modificat complet alimentatia ( eliminand carnea si cea mai mare parte a proteinelor animale, introducand alimente substantiale si nerafinate, combinand corect alimentele), am eliminat complet Eutirox si alte medicamente, alegand alte substante naurale.  Rezultatul a fost : disparitia durerilor musculare si normalizarea valorilor analizelor.   Tot timpul am suferit de raceli si gripa, mai ales in perioada invernala si mi s-a spus ca eram un subiect “limfatic” deoarece fusesem nascut inainte de termen si deci nu mi se dezvoltase bine sistemul imunitar !  Azi eu nu mai sufar de aceste boli , chiar daca sunt in contact cu persoane bolnave ( se vede ca teoria lui Pasteur despre germeni nu e tocmai exacta !!) , nu mai iau nimic si ma simt plin de energie si vitalitate . Sufeream si de niste veruci (negi) pe fata, pe care am incercat sa-i tratez cu crioterapia in mod repetat dar fara mari rezultate. Dupa sase luni de “ obisnuinte alimentare corecte” nu mai am nici un neg.

De ce la poporul american exista un procent ridicat de infarct in timp ce la cel japonez este foarte scazut?  De ce in tarile cele mai industrializate este in continua crestere diabetul in timp ce in asa zisele tari subdezvoltate diabetul este aproape inexistent? Este mai mult decat evident ca variabila este : alimentatia, dar patronii Sanatatii nu o spun , in schimb ne povestesc despre fabula cu genetica si cu predispozitile familiale ! In fapt s-a putut vedea ca, odata cu fenomenul imigratiei, schimbandu-se mediul unei aceleasi rase, s-a schimbat si incidenta bolilor
Cred ca nu sunt dubii asupra veridicitatii declaratiilor mele, ce provin de la o minte extrem de rationala si care a operat tot timpul in canoanele stiintei si cercetarii.
Exista atat de multa lume care nu vrea sa-si schimbe propriile obisnuinte alimentare eronate si gresite; dar exista si alta multa lume care e in cautarea de ceva concret si adevarat si careia noi ii vom da ajutorul pentru a parcurge strada Sanatatii si a Constiintei  Cunoasterii..

..
By Dr. Giuseppe De Pace - (ortopedico ospedaliero)
Articol aparut initial pe :   frontelibero.blogspot.it


            Traducere de    Mihaela Fidiuc




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu